Het Biden Regime heeft een voorliefde voor Nazi-achtig gedrag, door Paul Craig Roberts

het-biden-regime-heeft-een-voorliefde-voor-nazi-achtig-gedrag,-door-paul-craig-roberts

12-10-21 04: 10: 00,

BlogviewPaul Craig Roberts Archief

Het Biden-regime heeft een voorliefde voor nazi-Style Behavior


Bookmark Toggle AllToCToevoegen aan bibliotheekVerwijderen uit bibliotheek – B

Zoek Tekst Zaakgevoelig Exacte woorden Inclusief opmerkingen

    Gisteren meldde Gerald Baker in de Wall Street Journal dat Biden regime procureur-generaal Merrick Garland een lijst heeft van âsociaal delinquenten.Fuhrer Garland laat doorschemeren dat er slechte dingen in het verschiet liggen voor âsociety offenders.â https://www.wsj.com/articles/merrick-garland-list-school-board-elections-justice-attorney-general-11633960883

    Wie zijn deze society offenders? Het zijn ouders van schoolkinderen die er bezwaar tegen hebben dat hun kinderen wordt geleerd dat ze racistisch zijn omdat ze een blanke huid hebben en verantwoordelijk zijn voor slechte dingen die zwarte mensen overkomen.

    ” Lees verder

    %d bloggers liken dit: