Het venster van de gelegenheid

het-venster-van-de-gelegenheid

12-10-21 02: 00: 00,

De Amerikaanse president Franklin Delano Roosevelt zei ooit, niets in de politiek gebeurt per ongeluk. Als er iets gebeurt, kunt u er zeker van zijn dat het op precies dezelfde manier was gepland. Als je ziet wat er in de afgelopen anderhalf jaar is gebeurd, wordt deze zin bijzonder beangstigend. Kan het echt zo zijn dat alles wat we hebben meegemaakt gepland was? (Laat me een ding recht voor zijn raap zeggen: Ik kan geen definitief bewijs van een dergelijk plan leveren, bijvoorbeeld in de vorm van geverifieerde documenten. Maar na dit onderwerp maandenlang grondig bestudeerd te hebben 18, moet ik zeggen dat er een overweldigend aantal tekenen en aanwijzingen in precies die richting zijn. En het is over deze en hun gevolgen dat ik vandaag zou willen spreken.

De situatie waarin we ons nu bevinden is uniek in de geschiedenis van de mensheid. Nooit eerder is de hele wereld onderworpen geweest aan zo’n mondiaal regime van dwang als in onze tijd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: