Het volk is zich niet bewust van de oorlog die tegen hen wordt gevoerd

het-volk-is-zich-niet-bewust-van-de-oorlog-die-tegen-hen-wordt-gevoerd

12-10-21 05: 01: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Zoals mijn lange tijd lezers weten, heb ik veel meegemaakt in mijn leven op hoge niveaus van de overheid, journalistiek, academische wereld, en het bedrijfsleven. Toch ben ik verbijsterd door de diepte en breedte van de georganiseerde samenzwering die werkt ten behoeve van de georkestreerde “Covid pandemie.” Washington, afgeschermd door een hoerige media, heeft ons lang voorgelogen over alles — 9/11, massavernietigingswapens, Assad’s gebruik van chemische wapens, Iraanse atoombommen, Russische invasies, Osama bin Laden, Muammar Gaddafi, Russiagate, Trump oproer. Op dit moment worden leugens gebruikt om Amerikanen te beschadigen met een “vaccin” dat gevaarlijker is dan het virus.

De omvang van de propaganda ten behoeve van een “vaccin” waarvan bekend is dat het niet beschermt maar dood en ernstige gezondheidsschade veroorzaakt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: