Het wordt krap voor vaccinatie: Commissie (NL) dient bewijs in bij Internationaal Strafhof, artsen en verpleegkundigen (DL) pakken uit, brandweermannen + spoedartsen (VS) rijden voortdurend vaccinatieslachtoffers naar ziekenhuizen

het-wordt-krap-voor-vaccinatie:-commissie-(nl)-dient-bewijs-in-bij-internationaal-strafhof,-artsen-en-verpleegkundigen-(dl)-pakken-uit,-brandweermannen-+-spoedartsen-(vs)-rijden-voortdurend-vaccinatieslachtoffers-naar-ziekenhuizen

12-10-21 05:31:00,

Een in Nederland gevestigde onafhankelijke onderzoekscommissie, het BPOC2020, heeft onlangs nieuwe bewijzen voor de schadelijkheid van COVID-19 vaccins voorgelegd aan het Internationaal Strafhof in Den Haag, bericht Report24.news.

De door de onderzoekscommissie ondervraagde deskundigen (zoiets als de “Corona-commissie” in Duitsland) zijn er op grond van hun eigen kennis en onderzoek van overtuigd dat de vaccins niet veilig zijn. Dit omvat ook de meldingen die voortdurend binnenkomen bij de vaccinatie-meldlijn van de BPOC2020-commissie.

Op 8 oktober 2021 had het meldpunt 2.204 sterfgevallen en 2.835 gevallen van ernstige schadelijke gezondheidsgevolgen als resultaat van de COVID-19 vaccinatie geregistreerd. Het Nederlandse centrum voor de melding van bijwerkingen Lareb (Landelijke registratie evaluatie bijwerkingen) – het equivalent van het Duitse Paul Ehrlich Instituut – weigert deze meldingen te aanvaarden.

De regering wil geen kennis nemen van de verslagen

De ernstige gezondheidsschade betreft bijvoorbeeld leukemie bij adolescenten, miskramen, hartspierontsteking en trombose met trombocytopenie-syndroom.

De BPOC2020 commissie is ervan overtuigd dat de Nederlandse regering zich bewust is van de sterfgevallen en ernstige gezondheidsschade die zich na de vaccinatie hebben voorgedaan en die zich nog dagelijks voordoen. De regering wil echter geen kennis nemen van de rapporten. Tegelijkertijd zwijgt de Lareb over het onderzoek van de meldingen die zij heeft ontvangen.

Daarom heeft de Commissie besloten alle bewijzen van de aan haar gemelde sterfgevallen en ernstige gezondheidsschade voor onderzoek aan het Internationaal Strafhof te overhandigen. De BPOC2020-commissie heeft ook de notulen van haar bezoek aan het ministerie van Volksgezondheid en haar bezoek aan Lareb aan het ICC (Internationaal Strafhof) overhandigd. Wat er met het bewijsmateriaal gaat gebeuren is nog onduidelijk.

Steeds meer artsen, verpleegkundigen en zorgverleners willen het spel niet meer meespelen

In een Duitse Telegramgroep waar verpleegkundigen en ziekenhuispersoneel hun ervaringen en bevindingen kunnen posten zonder onmiddellijk blootgesteld te worden aan represailles omdat Telegram (tot dusver) niet toestaat dat buitenstaanders, autoriteiten en veiligheidsdiensten ze inzien, zijn er tonnen van dergelijke posts die getuigen van gewetensstrijd, angst, afschuw over de schade en afschuw over de enorme, gewetenloze leugen. Hier is de post van een verpleegkundige:

Ik werk in een zeer grote fysio in het Münchense Speckgürtel , ook de Webasto werknemers wonen hier in opeen. Op geen enkel moment zijn er hier ooit dergelijke berichten geweest (over Covid-uitbraken,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: