Hoorzittingen in Hooggerechtshof over Palestijnse man verkracht en opgehangen aan haken door CIA doen regering Biden beven, door Eric Striker

hoorzittingen-in-hooggerechtshof-over-palestijnse-man-verkracht-en-opgehangen-aan-haken-door-cia-doen-regering-biden-beven,-door-eric-striker

12-10-21 04: 00: 00,

Na jarenlang zijn zaak te hebben laten stranden in federale rechtbanken, zou Abu Zubaydah eindelijk de kans kunnen krijgen om zijn verhaal te vertellen.

Het Hooggerechtshof behandelt momenteel de zaak van United States v. Abu Zubaydah, die handelt over de grotendeels bekende details van een Palestijnse man die in Pakistan door de CIA gevangen werd genomen en op barbaarse wijze werd gemarteld.

In 2002 werd Zubaydah, een veteraan die eerder in Afghanistan tegen de Sovjets vocht, neergeschoten en overgedragen aan de CIA. Aangenomen wordt dat hij is overgebracht naar zwarte locaties van de CIA, in de volksmond “kerkers” genoemd, in Polen, Thailand en andere landen, waar hij werd onderworpen aan misdaden tegen de menselijkheid.

Zubaydah, van wie de CIA heeft toegegeven dat hij geen rol speelde in Al Qaeda, wordt vastgehouden in een geheime faciliteit in het gevangenenkamp van Guantanomo Bay. De federale regering heeft toegegeven dat ze de man niet kunnen vervolgen voor enige misdaden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: