Infosperber: Het beste medicijn is vaak afwachten

12-10-21 07: 35: 00, Tests met korting voor jongeren

De Zugse onderneemster Karin Bieri heeft het voor jongeren in opleiding mogelijk gemaakt om tegen een gereduceerde prijs een Covid-certificaat te behalen. Om ervoor te zorgen dat dit mogelijk blijft, zijn giften van harte welkom. Voor niet-gevaccineerde jongeren tussen 16 en 25 die onderwijs volgen en dus nog niet in hun eigen levensonderhoud kunnen voorzien, is het nu mogelijk geworden om alsnog een Covid-certificaat te krijgen. Voor een symbolisch bedrag van twee tot maximaal vijf frank kunnen zij (…)

” Lees verder

Certificaatvereiste aan de universiteit van Zürich tot nader order opgeschort

Aangezien de universiteit van Zürich de opschortende werking van haar besluit niet heeft ingetrokken, wordt in hoger beroep de certificaatvereiste aan de universiteiten van Zürich tot nader order opgeschort.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: