Internationale Coalitie verzoekt Inter-Amerikaanse Commissie voor Mensenrechten om onderzoek naar misstanden fabrieksboerderijen

internationale-coalitie-verzoekt-inter-amerikaanse-commissie-voor-mensenrechten-om-onderzoek-naar-misstanden-fabrieksboerderijen

12-10-21 01: 29: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Inheemse en mensenrechten groepen, natuurbeschermers, wetenschappers, artsen en deskundigen op het gebied van de volksgezondheid hebben vandaag een petitie ingediend bij de Inter-Amerikaanse Commissie voor Mensenrechten om een formele hoorzitting te houden over schendingen van de mensenrechten veroorzaakt door fabrieksboerderijen, ook wel bekend als industriële veevoederbedrijven, in Noord-Amerika en Zuid-Amerika.

De groepen verzoeken de commissie, die toezicht houdt op de mensenrechten binnen de Organisatie van Amerikaanse Staten, een “thematische” hoorzitting te houden om informatie te verzamelen over schendingen van de mensenrechten die het gevolg zijn van de ongecontroleerde uitbreiding van industriële veehouderijen en een verslag uit te brengen met aanbevelingen om deze schendingen aan te pakken. Een thematische hoorzitting zou het publiek bewuster kunnen maken van,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: