Laat de belasting op de Nieuwe Wereldorde zinken!, door Pat Buchanan

laat-de-belasting-op-de-nieuwe-wereldorde-zinken!,-door-pat-buchanan

12-10-21 04: 00: 00,

Afgelopen vrijdag, in een triomf voor het transnationalisme, 136 zijn naties, waaronder de V.S., overeenstemming bereikt over een wereldwijde vennootschapsbelasting voor alle landen, die niet lager mag zijn dan 15%.

“Vrijwel de hele wereldeconomie heeft besloten een einde te maken aan de race naar de bodem op het gebied van vennootschapsbelasting,” zei minister van Financiën Janet Yellen, die over het pact onderhandelde.

Verradend dat ze nerveus is over hoe zo’n minimale vennootschapsbelasting, gedicteerd door globalisten, zal worden ontvangen in het Congres, drong Yellen erop aan dat het “snel” zou worden aangenomen Yellen heeft gelijk nerveus te zijn.

Het belastingvoorstel is een grote sprong voorwaarts in de richting van een globalisme dat Amerika heeft verworpen, en de nederlaag ervan zou een prioriteit moeten zijn van zowel libertariërs, conservatieven, populisten als nationalisten.

Wat is deze “race naar de bodem” die Yellen en haar globalistische bondgenoten zo beangstigt? Simpelweg de wereldwijde concurrentie van onafhankelijke naties om lagere belastingtarieven aan te bieden om succesvolle bedrijven te verleiden naar hun kusten te verhuizen en hun banen mee te nemen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: