Leren vrezen voor vrije meningsuiting: Hoe politici ons beschermen tegen onze ongezonde leeskeuzes

leren-vrezen-voor-vrije-meningsuiting:-hoe-politici-ons-beschermen-tegen-onze-ongezonde-leeskeuzes

12-10-21 01: 55: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Hieronder is mijn column in de Hill over de toenemende oproepen voor censuur en spraak regulering op het internet. De meest recente oproepen op Capitol Hill betreffen de getuigenis van voormalig productmanager Frances Haugen van Facebook, die beweert dat Facebook willens en wetens kinderen schade heeft berokkend door bepaalde sites te promoten en toegankelijk te maken. Voor sommigen volgt de getuigenis een soort Trojaans paard-patroon waarbij anti-vrijheid van meningsuiting maatregelen worden verpakt als openbare veiligheidsmaatregelen. Alvorens de voorstellen van deze senatoren te omarmen, moet het publiek lang en hard nadenken over wat er verloren gaat in deze “hervormingen.”

Hier is de column:

“Voorzichtig: Vrijheid van meningsuiting kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid.” Een dergelijke herformulering van de oorspronkelijke 1965 waarschuwing op tabaksproducten zou binnenkort kunnen verschijnen op sociale media platforms,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: