Merrick Garland’s Amerika, door Philip Giraldi

merrick-garland’s-amerika,-door-philip-giraldi

12-10-21 04: 00: 00,

Er zijn online een aantal suggesties gedaan dat de terugtrekking van Amerikaanse soldaten uit het buitenland wordt ondernomen om de troepen in te zetten tegen die individuen en binnenlandse groepen die het doelwit zijn van Justitie. Deze mogelijkheid heeft een zekere coherentie, aangezien we een Witte Huis hebben dat meent het recht te hebben om iedereen die toevallig in de VS woont met geweld medische procedures op te leggen, maar zij valt af door het feit dat de soldaten zelf de kant van de dissidenten zouden kunnen kiezen, aangezien zij naar heropvoedingskampen worden gestuurd en vervolgens worden uitgewied op basis van hun politieke opvattingen, zelfs in die mate dat hun sociale media heimelijk worden gecontroleerd. Quis custodet custodes?, moet men zich afvragen.

Als er één ding is waarmee alle Amerikanen tevreden zouden moeten zijn over de prestaties van de Republikeinse Partij, dan is het wel het feit dat de destijds door Republikeinen gedomineerde Senaat in staat was om president Barack Obamaâs poging om Merrick Garland in het Hooggerechtshof te plaatsen, te blokkeren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: