Merrick Garland’s Amerika. Het Amerikaanse ministerie van Justitie pakt andersdenkenden aan

merrick-garland’s-amerika.-het-amerikaanse-ministerie-van-justitie-pakt-andersdenkenden-aan

12-10-21 02: 21: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Er zijn online een aantal suggesties gedaan dat de terugtrekking van Amerikaanse soldaten uit overzeese gebieden wordt ondernomen om de troepen in te zetten tegen die individuen en binnenlandse groepen die het doelwit zijn van Justitie. De mogelijkheid heeft een zekere coherentie aangezien we een Witte Huis hebben dat meent het recht te hebben om met geweld medische procedures op te leggen aan iedereen die toevallig in de VS woont, maar het valt af door het feit dat de soldaten zelf de kant van de dissidenten zouden kunnen kiezen aangezien ze naar heropvoedingskampen worden gestuurd en vervolgens worden uitgewied op basis van hun politieke opvattingen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: