NYT overdrijft aantal kinderen in ziekenhuis met COVID enorm, omdat uit gegevens blijkt dat COVID-risico voor kinderen ‘geen buitengewone bedreiging’ vormt

nyt-overdrijft-aantal-kinderen-in-ziekenhuis-met-covid-enorm,-omdat-uit-gegevens-blijkt-dat-covid-risico-voor-kinderen-‘geen-buitengewone-bedreiging’-vormt

12-10-21 08: 38: 00,

De New York Times corrigeerde vorige week een artikel waarin stond dat bijna 900,000 kinderen met COVID in het ziekenhuis zijn opgenomen in de VS, terwijl het werkelijke aantal 63,000 is. In een opiniestuk in de Times van vandaag worden gegevens aangehaald waaruit blijkt dat een niet-gevaccineerd kind minder risico loopt om met het virus te worden besmet dan een volledig gevaccineerd 70-kind.

The Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

De New York Times, in een artikel gepubliceerd op 6 oktober, overschatte het aantal kinderen in het ziekenhuis met COVID in de VS met meer dan 800,000. De Times erkende de fout, en andere fouten in hetzelfde artikel, de volgende dag door een correctie toe te voegen aan het einde van het oorspronkelijke stuk.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: