Oh geweldig, ze zetten nu wapens op Robodogs

oh-geweldig,-ze-zetten-nu-wapens-op-robodogs

12-10-21 01: 25: 00,

Luister naar een lezing van dit artikel:

Dus hey ze zijn begonnen met het monteren van sluipschuttersgeweren op robothonden, wat geweldig nieuws is voor iedereen die hoopte dat ze zouden beginnen met het monteren van sluipschuttersgeweren op robothonden.

Op een stand in de Association of the United States Army’s jaarlijkse bijeenkomst en tentoonstelling, toonde (Ghost Robotics (de militair-vriendelijke concurrent van het bekendere Boston Dynamics) trots een wapen dat is ontworpen om te worden bevestigd aan zijn viervoeter bots gemaakt door een bedrijf genaamd SWORD Defense Systems.

“Het SWORD Defense Systems Special Purpose Unmanned Rifle (SPUR) is speciaal ontworpen om precisievuur te bieden vanaf onbemande platforms zoals de Ghost Robotics Vision-60 viervoeter,” verkondigt SWORD op haar website. “Gemotoriseerd in 6.5 Creedmoor maakt precisievuur mogelijk tot 1200 m, de SPUR kan ook gebruik maken van 7.62×51 NATO patroon voor beschikbaarheid van munitie.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: