Onderzoeksjournalist onthult door Pentagon gefinancierde studie die kan bewijzen dat COVID-19 Vaccins meer kwaad dan goed doen

onderzoeksjournalist-onthult-door-pentagon-gefinancierde-studie-die-kan-bewijzen-dat-covid-19-vaccins-meer-kwaad-dan-goed-doen

12-10-21 02: 13: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Onderzoeksjournaliste Michelle Edwards legt de bevindingen bloot van een door het ministerie van Defensie (DOD) ingehuurd bedrijf voor de analyse van gezondheidsgegevens, dat kan aantonen dat de Wuhan coronavirus (COVID-19) vaccins meer kwaad dan goed doen.

Humetrix heeft een gegevensanalyse uitgevoerd op 5,6 miljoen Medicaid-begunstigden van 65 en ouder in het kader van een DOD-programma genaamd “Project Salus.(“Humetrix, al meer dan twee decennia een innovator op het gebied van consumentgerichte mobiele platforms, heeft een contract met het Joint Artificial Intelligence Center (JAIC) en Defensie om “COVID-19 surveillance uit te voeren en populatierisico’s in kaart te brengen in de Medicare-populatie met het hoogste risico op ernstige COVID-19.”

De volledige analyse,

” Lees verder