Pfizer-wetenschapper Nick Karl op video geconfronteerd met zijn bewering dat natuurlijke immuniteit beter is dan vaccins

pfizer-wetenschapper-nick-karl-op-video-geconfronteerd-met-zijn-bewering-dat-natuurlijke-immuniteit-beter-is-dan-vaccins

12-10-21 02: 00: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het zou in een militaire strijd geen zin hebben om uit een gepantserde tank te stappen en op het slagveld rond te lopen met een stok zwaaiend. In hetzelfde licht heeft het tijdens deze pandemische strijd geen zin om een zo goed als nutteloos Covid-vaccin te krijgen nadat een krachtige, langdurige natuurlijke immuniteit tegen Covid-19 is opgebouwd. Daarom geven zelfs de wetenschappers die deze giftige spike-eiwitinjecties maken toe dat de natuurlijke immuniteit sterker, beter en langduriger is dan de gentherapie-injecties, en dat is nu op video te zien. Pfizer wetenschapper Nick Karl, en verscheidene andere Pfizer wetenschappers, gaven dit allemaal toe op video, dankzij James O’Keefe bij Project Veritas,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: