Scheuren in het “systeem” verschijnen? De gouverneur van Texas vaardigt een verordening uit die verplichte inentingen verbiedt voor diegenen die bezwaar maken

scheuren-in-het-“systeem”-verschijnen?-de-gouverneur-van-texas-vaardigt-een-verordening-uit-die-verplichte-inentingen-verbiedt-voor-diegenen-die-bezwaar-maken

12-10-21 02: 07: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina (Desktopversie) te activeren.

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Texas Gov. Greg Abbott heeft een uitvoerend bevel uitgevaardigd dat entiteiten in de Lone Star State verbiedt om personen te dwingen zich te laten vaccineren tegen COVID-19 als zij op grond van gewetensbezwaren, religieuze overtuigingen of medische redenen bezwaar maken tegen vaccinatie.

“Geen enkele entiteit in Texas kan de ontvangst van een COVID-19-vaccin verplichten voor een persoon, met inbegrip van een werknemer of een consument, die bezwaar heeft tegen een dergelijke vaccinatie om gewetensredenen, gebaseerd op een religieuze overtuiging, of om medische redenen, met inbegrip van een eerder herstel van COVID-19,” aldus de -beschikking.

“De maximumboete die is toegestaan krachtens sectie 418.173 van de Texas Government Code en het noodbeheersplan van de staat is van toepassing op elk “verzuim om te voldoen aan” dit uitvoeringsbevel.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: