Sinds maandag is de menselijke waardigheid niet langer onschendbaar, maar tegen betaling te testen

sinds-maandag-is-de-menselijke-waardigheid-niet-langer-onschendbaar,-maar-tegen-betaling-te-testen

12-10-21 04: 00: 00,

Van 11. In oktober zullen niet-ingeënte mensen in Duitsland enorme financiële nadelen ondervinden. Verplichte vaccinatie, die zogenaamd niet bestaat, is dus de facto werkelijkheid geworden en de tweeklassenmaatschappij, die tot voor kort ondenkbaar werd geacht, is ingevoerd.

Sinds maandag is in Duitsland de facto verplichte vaccinatie van kracht. Degenen die niet gevaccineerd zijn en geen bevriende arts hebben die verklaart dat zij om gezondheidsredenen niet gevaccineerd mogen worden, worden nu geconfronteerd met steeds hogere kosten en een ontzegging van basisrechten. In Duitsland gelden al geruime tijd 2G- of 3G-regels, op grond waarvan iemand die niet is ingeënt en geen nieuwe negatieve Coronatest heeft, niet meer in cafés, restaurants, concerten en zelfs winkels mag komen. Zelfs eten kopen is niet meer mogelijk zonder deze onzin.

Verplichte vaccinatie via de achterdeur

Ondertussen zijn er winkel- en restauranthouders die op eigen initiatief 2G eisen, d.w.z. een vaccinatie of bevestiging van een recente besmetting.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: