Twee kinderen kregen ‘per ongeluk’ COVID-19 vaccins – BEIDE lijden nu aan hartproblemen

twee-kinderen-kregen-‘per-ongeluk’-covid-19-vaccins-–-beide-lijden-nu-aan-hartproblemen

12-10-21 08:45:00,

Twee jonge kinderen kregen “per ongeluk” het COVID-19 vaccin in plaats van de griepprik bij een Walgreens in Indiana volgens de lokale media. Beiden hebben nu “hartproblemen”, volgens hun kinderarts, schrijft Nationalfile.com.

Een gezin in Evansville, Verenigde Staten ging naar een plaatselijke Walgreens om elk gezinslid, waaronder twee jonge kinderen, een griepprik te laten nemen. Tijdens de afspraak kregen alle leden van het gezelschap, inclusief de twee kinderen, “per ongeluk” een volledige dosis van het Pfizer COVID-19 vaccin voor volwassenen, volgens de advocaat van het gezin. De kinderen, vier en vijf jaar oud, zijn geboren in 2016 en 2017, zoals blijkt uit de vaccinatiekaarten die Walgreens aan het gezin heeft verstrekt.

Na de vaccinverwisseling ervaren beide kinderen nu tekenen van “hartproblemen,” volgens hun kinderarts. Het jongste kind is ziek, hoest en heeft koorts, volgens het rapport van KWTX.

Myocarditis, een hartaandoening waarbij vocht zich ophoopt in de buurt van het hart, blijkt een zeldzame bijwerking te zijn van het Pfizer-vaccin, maar lijkt vaker voor te komen bij jongere mannelijke personen. Bijwerkingen van de vaccins lijken minder waarschijnlijk te worden naarmate de persoon die ze krijgt ouder is, volgens het huidige medische onderzoek.

“De familie zei dat ze de apotheek verlieten in de veronderstelling dat ze hun griepprikken hadden gekregen, maar een Walgreens medewerker belde hen later en zei dat ze een fout hadden gemaakt. De advocaat zei dat de kaarten toen werden uitgegeven omdat het coronavirusvaccin was gegeven.”

Het lokale persbureau heeft geprobeerd om met betrekking tot deze kwestie commentaar te krijgen van Walgreens, maar heeft geen reactie ontvangen. Dit komt omdat de farmaceutische reus Pfizer probeert om toestemming te krijgen van de FDA voor noodgevallen om kinderen van 5-11 jaar te vaccineren, volgens meerdere rapporten.

Zoals reeds eerder gemeld, lijkt een recent vrijgegeven CDC dataset met voorlopige COVID sterfgevallen per leeftijd van 1 januari 2020 tot 15 september 2021 te laten zien dat er minder sterfgevallen onder kinderen waren gekoppeld aan COVID in dat tijdsbestek dan er zouden zijn overleden aan de griep in een typisch jaar.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Laatste overlevende aanklager van Neurenberg-processen vertelt degenen die nu terugvechten tegen medische tirannie: “Geef nooit op”

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: