Uit vernietigende rapporten blijkt dat Rusland zichzelf beschermt: Trek je Ushankas aan!

uit-vernietigende-rapporten-blijkt-dat-rusland-zichzelf-beschermt:-trek-je-ushankas-aan!

12-10-21 04: 00: 00,

In het nieuws onlangs, Rusland en China worden gezien als “grijpende” Azië op een moment dat de Verenigde Staten lijkt te hebben versoepeld het hebben van de regio in haar klauwen. En andere verhalen Poolse militaire bevelhebbers zeggen dat de legioenen van Vladimir Poetin erop uit zijn om een Sovjet-rijk terug te winnen. En hier is nog meer nieuws. Super speurneuzen Bradley Jardine en Edward Lemon van War On the Rocks zeggen dat het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken zelfs over de betrekkingen tussen Tadzjik en Afghanistan praat, een duidelijk teken is dat de wereld in de problemen zit. Maar wacht eens even, bevinden Rusland en China zich niet in dat gebied? Hoe kan een supermacht een halve wereld verder die de regio verlaat, de buren van Afghanistan tot schurken maken? Of, was de Verenigde Staten in de regio om te concurreren met China en Rusland, in de eerste plaats? De auteurs zeggen ook “China is Moving West” – voor het geval je het je afvroeg. Oh yeah.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: