Waarom Robert Malone geen medische vakbladen meer mag lezen – Café Weltschmerz

waarom-robert-malone-geen-medische-vakbladen-meer-mag-lezen-–-cafe-weltschmerz

12-10-21 12:32:00,

Robert Malone, grondlegger van het mRNA vaccin, ziet dat een nieuwe vorm van censuur zich aandient: zijn ip-adres werd geblokkeerd door the New England Journal of Medicine. Dat betekent dat de toegang tot een belangrijke bron van informatie hem wordt ontzegd. Niet alleen het verspreiden van ‘desinformatie’ maar ook het consumeren van ‘de juiste informatie’ wordt dus doelbewust tegengehouden. ‘Dit is fascinerend,’ aldus de wetenschapper

De viroloog heeft zich al vaak uitgesproken tegen censuur. Vele vormen van sabotage van het vrije woord is hij tegengekomen. Van beperking in woord en geschrift op de grote mediaplatformen tot een verbod om te protesteren. Ook het etiket ‘misinformatie’ wordt regelmatig op zijn werk geplakt. Dat maakt het hem moeilijk een rol te spelen in de discussie rond corona en de vaccins.

Deze week deed Malone een nieuwe ontdekking: een gerenommeerd wetenschappelijk tijdschrift had zijn ip-adres geblokt. ‘Dit is fascinerend. Ik mag blijkbaar niet langer the New England Journal of Medicine lezen. Ze hebben mijn ip-adres geblokkeerd.’

This is fascinating.
I am apparently no longer allowed to read the New England Journal of Medicine.
They have blocked my internet protocol address. pic.twitter.com/lWWEPhxXLN

— Robert W Malone, MD (@RWMaloneMD) October 7, 2021

Volgens Technocracy.news duidt de actie van het vakblad op een wanhopige poging ‘om alle oppositie uit te roeien, en met name degenen die de reputatie hebben om hun voorgeschreven werkelijkheid te ondermijnen.’

Robert Malone is een van de meest invloedrijke mensen als het gaat om een open discussie over het coronavirus en het beleid daar omheen. Als grondlegger van de mRNA vaccins is hij een van de meest geloofwaardige mensen die een bijdrage kunnen leveren aan het debat. Dat doet hij onder meer via Twitter. Daar deelt hij vele berichten. Over een Israëlische minister van Gezondheid die duizenden verklaringen over bijwerkingen liet weghalen van een overheidssite bijvoorbeeld. Ook zaken zoals de relatie tussen mega-investeringsbedrijf BlackRock en Big Pharma deelt hij met zijn volgers.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: