100-200 Congresleden, families en personeel behandeld met Ivermectin. Geen ziekenhuisopnames

100-200-congresleden,-families-en-personeel-behandeld-met-ivermectin.-geen-ziekenhuisopnames

13-10-21 04: 05: 00, Protocol van Front Line COVID Critical Care Doctors

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Dit is meer dan verontrustend. Volgens Dr Pierre Kory, MD, MPA, en geverifieerd door de Front Line COVID-19 Critical Care Alliance (FLCCC), werden 100 tot 200 congresvertegenwoordigers en/of personeel en families die COVID-19 opliepen, behandeld met het Front Line Ivermectin protocol. [LINK and LINK]

Deze succesvolle behandeling gebeurt op hetzelfde moment dat veel congresvertegenwoordigers politiek spelen ten gunste van het vaccin; de effectieve antivirale behandeling en therapeutische aanpak met Ivermectin bagatelliseren; en actie ondernemen om gewone Amerikaanse burgers te blokkeren om een vergelijkbare behandeling met Ivermectin te zoeken.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: