Alex Berenson zegt tegen Joe Rogan: “Vaccinmandaten hebben absoluut niets te maken met medische realiteiten

alex-berenson-zegt-tegen-joe-rogan:-“vaccinmandaten-hebben-absoluut-niets-te-maken-met-medische-realiteiten

13-10-21 08: 33: 00,

New York Times best-selling auteur, Alex Berenson, verscheen op “The Joe Rogan Experience” voor een brede discussie over COVID-vaccins, inclusief waarom mensen die normaal gesproken de industrie en haar invloed op het overheidsbeleid wantrouwen, bereid zijn in de rij te staan voor vaccins.

The Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

In een podcast aflevering die dinsdag werd vrijgegeven, verscheen New York Times best-selling auteur, Alex Berenson, die permanent werd geschorst van Twitter, op “The Joe Rogan Experience” voor een breed opgezette, 3 uur durende discussie over COVID, vaccins en de farmaceutische industrie.

Berenson vertelde Rogan dat het aantal volledig gevaccineerde mensen die sterven aan COVID stijgt,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: