Arts aan FDA, CDC: In 20 jaar als arts, heb ik nog nooit zoveel vaccinatie-gerelateerde verwondingen gezien

arts-aan-fda,-cdc:-in-20-jaar-als-arts,-heb-ik-nog-nooit-zoveel-vaccinatie-gerelateerde-verwondingen-gezien

13-10-21 08: 46: 00,

Dr. Patricia Lee, een gediplomeerd arts in Californië, zei dat haar ervaring met patiënten die schade hebben geleden door het COVID-vaccin “niet overeenkomt met beweringen van federale gezondheidsautoriteiten met betrekking tot de veiligheid van COVID-19 vaccins.”

De Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

In een brief van september 28 aan ambtenaren van de U.S. Food and Drug Administration (FDA) en Centers for Disease Control and Prevention (CDC), heeft een IC-arts haar bezorgdheid geuit over de bijwerkingen, waaronder sterfgevallen, die zij heeft gezien bij mensen die een COVID-vaccin hadden gekregen.

Dr. Patricia Lee, een gediplomeerd arts in Californië, zei dat haar ervaring met patiënten die schade hadden geleden door het vaccin “niet overeenkomt met de beweringen van de federale gezondheidsautoriteiten over de veiligheid van COVID-19 vaccins.”

In de brief,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: