Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg filmen zichzelf terwijl ze worden ontslagen voor het niet naleven van het vaccinatiemandaat

beroepsbeoefenaren-in-de-gezondheidszorg-filmen-zichzelf-terwijl-ze-worden-ontslagen-voor-het-niet-naleven-van-het-vaccinatiemandaat

13-10-21 10:51:00, Nu president Joe Biden buitengewone stappen onderneemt om bedrijven te dwingen vaccinatiemandaten in te stellen, in de nasleep van de door de president aangekondigde vaccinatiemandaten voor gezondheidszorginstellingen die Medicare en Medicaid vergoedingen ontvangen, een maatregel die gevolgen had voor miljoenen werknemers in de sector, is het ontslag van degenen die ongevaccineerd blijven nu aan de gang, meldt Bizpacreview.com.

Ondanks het feit dat ziekenhuizen en andere instellingen in het hele land te kampen hebben met een ernstig personeelstekort aan verpleegkundigen en andere gezondheidswerkers, worden honderden ontslagen of met onbetaald verlof gestuurd totdat ze aan de voorschriften voldoen.

David J. Harris deelt videobeelden van een vrouw met de naam Amy, naar verluidt een ICU-verpleegster bij UCLA Health in Los Angeles, die zegt dat ze van het terrein werd weggeleid omdat ze niet was ingeënt. Ze werd gevolgd door een man die eruitzag als een bewaker.

“Dus ik word uit de UCLA geëscorteerd omdat ik opkom voor medische vrijheid, ondanks dat ik naar mijn werk ben gekomen – bereid om te werken. En ik kan gewoon niet geloven dat dit is wat ze nu aan het doen zijn. Ik ga vechten voor ons allemaal daar en ik zal blijven vechten. En dit is niet oké, ik kwam om te werken ondanks dat ik niet gevaccineerd ben, bereid om te werken. Voor patiënten, om het personeel te helpen, en zo worden we behandeld,” zegt de vrouw, haar emoties opwellend.

ICU nurse at @uclahealth kicked out of hospital, over not complying with the jab… We stand with you Tara! pic.twitter.com/94na7ZnpJj

— David J Harris Jr (@DavidJHarrisJr) October 12, 2021

De Beverly Hills Courier meldt dat een anesthesist bij UCLA Health, Christopher Rake, MD, afgelopen maandag van de medische campus werd weggeleid nadat hij had geprobeerd de werkplek te betreden ondanks dat hij niet was ingeënt. Rake werd naar verluidt door het gezondheidssysteem met onbetaald administratief verlof gestuurd.

Rake nam ook een video op van zijn vertrek, terwijl hij werd begeleid door een man met een gezichtsmasker.

“Dit is wat er gebeurt als je opkomt voor vrijheid, en als je op je werk verschijnt, bereid om te werken, ondanks het feit dat je niet gevaccineerd bent. Dit is de prijs die je soms moet betalen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: