Brieven aan de redacteur over “Reden van Staat – wat is dat?”

brieven-aan-de-redacteur-over-“reden-van-staat-–-wat-is-dat?”

13-10-21 01: 39: 00,

Albrecht Müller vestigt in dit artikel de aandacht op het feit dat bondskanselier Merkel momenteel – net als in 2008 – spreekt over “staatsredenen” in verband met verantwoordelijkheid tegenover Israël. Het gebruik van de term “reden van staat” wordt in twijfel getrokken. Dit kan Duitsland dwingen moeilijke toezeggingen te doen, waaronder het zwijgen over de voortdurende etnische zuiveringen. – Dank u voor de interessante brieven aan de redacteur. Het volgende is een selectie. Samengesteld door Christian Reimann. Overigens kwam een dag na de publicatie van het artikel een incident aan het licht dat de opmerking over etnische zuivering in het artikel over redenen van staatswege bevestigt. Zie de informatie aan het eind van de compilatie van brieven aan de redacteur. Albrecht Müller.

1. Brief aan de redacteur

Geachte Albrecht Müller,

Hartelijk dank voor deze, naar mijn mening, uitstekende analyse.

Het is niet de eerste keer dat mevrouw Merkel zo nonchalant en toch met veel publiciteitseffect ondemocratische termen introduceert – ik wil hier alleen even herinneren aan de term “marktconforme democratie”!

” Lees verder

%d bloggers liken dit: