CHD is 5 hoofdstukken dichter bij het creëren van een betere toekomst voor de kinderen van morgen

chd-is-5-hoofdstukken-dichter-bij-het-creeren-van-een-betere-toekomst-voor-de-kinderen-van-morgen

13-10-21 04: 43: 00,

Children’s Health Defense heeft vijf nieuwe afdelingen gelanceerd – in Oregon, Arizona, Ohio, Florida en Canada – om te helpen lokale gemeenschappen te informeren en mondig te maken, en op lokaal niveau steun te creëren voor belangrijke medische vrijheid en gezondheidskwesties voor kinderen.

The Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat ertoe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Children’s Health Defense (CHD) heeft vijf nieuwe afdelingen gelanceerd in Oregon, Arizona, Ohio, Florida en Canada.

De nieuwe hoofdstukken voegen zich bij CHD-California, CHD-Illinois, CHD-Hawaii, CHD-New York en CHD-Europe in het bevorderen van de missie van de organisatie om een einde te maken aan gezondheidsepidemieën bij kinderen door te werken aan het onthullen en elimineren van schadelijke praktijken,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: