COVID-criminelen worden aangeklaagd voor misdaden tegen de menselijkheid: Dr Fleming

covid-criminelen-worden-aangeklaagd-voor-misdaden-tegen-de-menselijkheid:-dr-fleming

13-10-21 09: 12: 00,

Het COVID-vaccin is niet iets dat van de ene dag op de andere in “Warp Speed” tot stand is gekomen. Het is het resultaat van tientallen jaren samenwerking tussen verschillende personen en instellingen, waaronder Bill Gates, Anthony Fauci, Ralph Baric, Peter Daszak, NIH, DARPA, de Rockefeller Foundation, Johns Hopkins University, het Wuhan Institute of Virology en anderen, naast de farmaceutische bedrijven die, net als al het bovenstaande, deze wereldwijde genocide subsidiëren met het belastinggeld van de burgers die worden uitgeroeid.

Dit is het moderne oorlogsvoering model!

Dr Richard Fleming, PhD, MD, JD sluit zich aan bij journalist, Alex Newman om te zeggen dat de mensen die verantwoordelijk zijn voor het bewapenen en vrijgeven van het COVID-19 bio-wapen tegen de mensheid verantwoordelijk gehouden zullen worden.

Samen met Dr Luc Montagnier en anderen, heeft Dr Fleming, die arts en advocaat is, een gezamenlijk verzoek ingediend bij het Internationaal Strafhof (aka Den Haag) waarin hij beweert dat regeringen wereldwijd medeplichtig zijn aan genocide,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: