COVID-deskundige Dr. Peter McCullough: “In dit stadium gaat het niet over COVID. Het gaat over een soort totalitaire overname die over de hele wereld plaatsvindt. Er is iets heel duisters aan de hand”

covid-deskundige-dr-peter-mccullough:-“in-dit-stadium-gaat-het-niet-over-covid-het-gaat-over-een-soort-totalitaire-overname-die-over-de-hele-wereld-plaatsvindt.-er-is-iets-heel-duisters-aan-de-hand”

13-10-21 09:22:00,

De vermaarde COVID-19 deskundige en vaak gepubliceerde arts Dr. Peter McCullough gaf een uitgebreide, goed gedocumenteerde lezing (video) voor collega’s over de “ongelooflijke gruweldaad” die in het Westen plaatsvindt als gevolg van gen-transfer vaccin campagnes, de noodzaak van een “onbreekbaar verzet” tegen kinderen die de prik krijgen, en de “verbazingwekkende … onbekwaamheid en opzettelijk wangedrag” van de openbare gezondheidsdiensten, schrijft Lifesitenews.com.

McCullough, die heeft gesteld dat niemand ter wereld meer autoriteit heeft over dit onderwerp dan hij, gaf een gedetailleerde analyse van meerdere wetenschappelijke studies en gegevensrapporten die de “mislukking van het vaccinprogramma” aantonen, de onderdrukking van effectieve vroegtijdige behandelingen, en de “robuuste, volledige en duurzame” eigenschappen van natuurlijke immuniteit.

Dr. Robert Malone, de architect van het mRNA-platform dat wordt gebruikt door de vaccins van Pfizer en Moderna, en mede-ondertekenaar van een recente publieke verklaring ter verdediging van vroege behandelingen, promootte de presentatie door te tweeten: “Ik zeg het nog een keer. Bekijk de toespraak van Dr. Peter McCullough. Hij is in vuur en vlam. En hij is spot on. Zijn samenvatting van de gegevens zijn nauwkeurig en gedetailleerd. Neem alstublieft de tijd om die video te bekijken. En word woedend.”

Een van de vele punten die McCullough op de jaarvergadering van de American Association of Physicians and Surgeons op 2 oktober aan de orde stelde, was het ernstige gebrek aan transparantie van de veiligheidsgegevens en aan adequaat toezicht op het programma.

“Ik ben voorzitter geweest van de Data Safety Monitoring Board voor meer dan twee dozijn therapeutische producten,” vertelde McCullough zijn publiek. In die hoedanigheid heeft hij onder meer raden van toezicht geleid voor de National Institutes of Health (NIH) en Big Pharma-bedrijven.

Data Safety Monitoring Boards (DSMB) worden gedefinieerd als een “comité van deskundigen op het gebied van klinisch onderzoek … die toezicht houden op de voortgang van een klinische proef en de veiligheids- en effectiviteitsgegevens beoordelen terwijl de proef loopt. Deze commissie is onafhankelijk van de mensen, organisaties en instellingen die de klinische proef uitvoeren … [en] kan aanbevelen een proef vroegtijdig te stoppen vanwege bezorgdheid over de veiligheid van de deelnemers …”

“Ik heb als voorzitter van een data safety monitoring board een aantal kritische oproepen gedaan om een programma stop te zetten als het niet veilig was,” legde McCullough uit.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: