COVID Totalitarisme: De vergoddelijking van dwaling

covid-totalitarisme:-de-vergoddelijking-van-dwaling

13-10-21 01: 22: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Belgische psycholoog Dr. Mattias Desmet is misschien wel de meest uitgesproken stem over het meest duidelijke en actuele gevaar dat ons bedreigt: de mob-baiting die nu wordt nagestreefd door voorheen democratische regeringen.

Het belangrijkste obstakel voor onze ontwikkeling van de nodige capaciteit om terug te vechten tegen wat ons overspoelt, is een imaginatieve blokkade die ons verhindert de mogelijkheid te bedenken dat wat lijkt te gebeuren, ook echt zou kunnen gebeuren. Deze dingen zouden niet hier, nu, kunnen gebeuren om de doodeenvoudige reden dat ze het soort dingen zijn die vroeger ver weg gebeurden, in andere tijden,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: