COVID vaccin levensvorm: Poolse dokter vindt “Het Ding” in Pfizer Comirnaty injectie

covid-vaccin-levensvorm:-poolse-dokter-vindt-“het-ding”-in-pfizer-comirnaty-injectie

13-10-21 07:25:00, Een andere vreemde COVID vaccinlevensvorm is ontdekt onder de microscoop, deze keer gemaakt van aluminium en koolstof. De ontdekking werd gedaan door een Poolse arts met de naam Dr. Franc Zalewski. In zijn video presentatie, noemt hij het “het ding.” Hij vond het in de Pfizer Comirnaty vaccin injectie, in 1 van de 3 flesjes die hij bestudeerde. Dr. Zalewski’s ontdekking komt bovenop het onderzoek van vele andere onafhankelijke artsen, wetenschappers en onderzoekers (Dr. Robert Young, Dr. Carrie Madej, Dr. Zandre Botha en Dr. John B.) die ook ontdekten dat het COVID vaccin allerlei twijfelachtige en ronduit gruwelijke inhoudsstoffen bevat – grafeen, nanometalen, PEG, parasieten, zelfbewegende wezens met tentakels, synthetische vezels en synthetische zelf-assemblerende cirkelvormige structuren, schrijft Makia Freeman.

COVID Vaccin Levensvorm: “Het Ding” van aluminium, broom en koolstof

Dus wat is dit ding? Net als wat Madej onder de microscoop vond, is het een soort synthetisch wezen met tentakels. Zalewski vergelijkt het met iets uit een science fiction film, waaronder The Matrix, waarin een entiteit voorkomt die “vliegt, tentakels heeft, en zich aan andere dingen hecht”. In dit geval heeft Zalewski “het ding” zorgvuldig opgemeten en de verhouding tussen zijn hoofd en zijn benen ontdekt (een hoofd van 20 micron/micrometer en benen van 2,5 millimeter, wat neerkomt op een verhouding van 1:125). Hij gelooft dat “het ding” zal groeien en zich zal ontwikkelen in de lichamen van de mensen, waarbij hij opmerkte:

“Het lijkt een hoofd en 3 benen te hebben … Het is niet gemaakt om daar gewoon te zitten en niets te doen … Dit is een levensvorm … Het groeide/ontwikkelde zich in 4 dagen … Is dit een plant? Stof? Een wezen dat in eieren wordt gelegd in een vruchtbare/geschikte omgeving. Ergens in de omgeving kan er een soort signaal zijn waardoor dat wezen is gaan leven. Net zoals dennenappelzaadjes niet groeien tenzij ze zich in een geschikte omgeving op vruchtbare grond bevinden, lijkt datzelfde “dat ding” zich niet te bewegen. Het kan sluimeren/slapen… ik hoop dat het niet geactiveerd wordt.”

Zalewski wijst er ook op dat hij meer dan één van deze wezens heeft gezien, waardoor elke bewering dat dit slechts toeval was, tot het verleden behoort. Inderdaad, met alle ontdekkingen die nu zijn gedaan, vol met microscopische beelden, zou iemand die het bewijs goed heeft bekeken nog steeds kunnen geloven dat dit een of ander reusachtig toeval is in plaats van de koud berekende transhumanistische agenda?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: