Culturele oorlogsvoering in de 20e eeuw: Hoe de westerse beschaving ten onder ging

culturele-oorlogsvoering-in-de-20e-eeuw:-hoe-de-westerse-beschaving-ten-onder-ging

13-10-21 03: 18: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

In mijn laatste artikel “Guterres en de Grote Reset: How Capitalism Became a Time Bomb”, heb ik betoogd dat de tijdbom die een Grote Reset van de beschaving rechtvaardigt, meer dan 50 jaar geleden in gang is gezet. Daarin werden we voorgesteld aan een cast van personages rond het Wereld Economisch Forum en de Trilaterale Commissie die een instrumentele rol speelden in het bewerkstelligen van een gecontroleerde desintegratie van de westerse beschaving.

Ondanks het feit dat deze onnatuurlijke transformatie plaatsvond over de lijken van grote staatslieden van de 1960s, blijft een vraag nog steeds hangen: HOE hebben de westerse naties… vooral de Verenigde Staten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: