Daily Stormer en Andrew Anglin maken de Facebook Hit Lijst! Gevaarlijk & Verbannen!, door Andrew Anglin

daily-stormer-en-andrew-anglin-maken-de-facebook-hit-lijst!-gevaarlijk-&-verbannen!,-door-andrew-anglin

13-10-21 04: 00: 00,

Ik heb Facebooks geheime lijst met verboden gevaarlijke personen en organisaties, die niet vrijelijk op de platforms van het bedrijf kunnen worden besproken, in handen gekregen, en vandaag publiceren we die volledig. https://t.co/WHBj513Fc5

– Sam Biddle (@samfbiddle) Oktober 12, 2021

Sam Biddle van the Intercept bemachtigde een kopie van Facebookâs zwarte lijst, waarop âgevaarlijke individuen en organisatiesâ staan die niet âvrijelijkâ besproken mogen worden op het platform.

Deze website is eigenlijk het meest verboden op Facebook, omdat je er niet naar mag linken, zelfs niet in prive-berichten. Dat gebeurde nadat een lid van het Britse parlement eiste dat we werden gewist, ik denk misschien in 2018. Ik weet het niet meer precies.

Ik neem aan dat dit soort âsuper banâ nu ook voor andere webdomeinen bestaat, waarschijnlijk meestal in verband met moslims. Op deze banlijst die de Intercept heeft gepubliceerd staan gewoon mensen die ze niet besproken willen zien,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: