De Grote Nieuwe Normaal Zuivering

de-grote-nieuwe-normaal-zuivering

13-10-21 05:57:00,

Zo, de Grote Nieuwe Normaal Zuivering is begonnen… precies op tijd, precies volgens de cijfers. Zoals wij “paranoïde samenzweringstheoretici” de afgelopen 18 maanden hebben gewaarschuwd, worden mensen die weigeren zich te bekeren tot de nieuwe officiële ideologie nu afgezonderd, van hun baan ontheven, verboden om naar school te gaan, medische behandeling ontzegd en op andere manieren vervolgd, schrijft CJ Hopkins.

Niet aflatende officiële propaganda waarin “de Ongevaccineerden” worden gedemoniseerd, wordt rondgepompt door de mainstream- en staatsmedia, regeringsleiders, gezondheidsambtenaren, en krijsende fanatici op de sociale media. “De Ongevaccineerden” zijn de nieuwe officiële “Untermenschen”, een onderklasse van onmenselijke “anderen” die de “Nieuwe Normaal”-massa’s worden geconditioneerd om te haten.

Je kunt de haat zien in de ogen van de Nieuwe Normalen…

Maar het is niet alleen een zuivering van “de ongevaccineerden”. Iedereen die afwijkt van de officiële ideologie wordt systematisch gedemoniseerd en vervolgd. In Duitsland, Australië, en andere Nieuwe Normaal-landen, is protesteren tegen het Nieuwe Normaal officieel verboden. De Nieuwe Normaal Gestapo gaat bij mensen thuis langs om hen te ondervragen over hun anti-Nieuwe Normaal Facebook berichten. Bedrijven censureren openlijk inhoud die tegenstrijdig is met het officiële narratief. Nieuwe Normaal-knokploegen zwerven door de straten en controleren de “vaccinatie” papieren van mensen.

En het zijn niet alleen regeringen en bedrijven die de Nieuwe Normaal zuivering uitvoeren. Vrienden zuiveren vrienden. Vrouwen zuiveren echtgenoten. Vaders zuiveren kinderen. Kinderen zuiveren ouders. Nieuwe Normalen zuiveren oude normale gedachten. Wereldwijde “gezondheidsautoriteiten” herzien definities om ze in overeenstemming te brengen met de Nieuwe Normaal “wetenschap.”

En zo verder … een nieuwe officiële “realiteit” wordt gemaakt, recht voor onze ogen. Alles en iedereen die er niet aan voldoet wordt gezuiverd, onpersoonlijk gemaakt, het geheugen ontnomen, uitgewist.

Niets van dit alles mag als een verrassing komen.

Elk ontluikend totalitair systeem lanceert in een bepaald stadium van zijn overname van de samenleving een zuivering van politieke tegenstanders, ideologische dissidenten, en andere “anti-sociale devianten”. Dergelijke zuiveringen kunnen kortstondig zijn of van onbepaalde duur, en ze kunnen allerlei uiterlijke vormen aannemen, afhankelijk van het soort totalitair systeem, maar totalitarisme is niet mogelijk zonder zuiveringen.

De essentie van totalitarisme – ongeacht het kostuum en de ideologie die het draagt – is de wens om de maatschappij, elk aspect van de maatschappij,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: