De NAVO vervaagt de grens tussen oorlog en vrede in het Ruhrgebied

de-navo-vervaagt-de-grens-tussen-oorlog-en-vrede-in-het-ruhrgebied

13-10-21 09: 34: 00,

In Bochum neemt het Agentschap voor Informatie en Communicatie van de NAVO (NCIA) mogelijk zijn intrek in de voormalige Opel-fabriek. De informatie- en communicatietechnologie verovert de concepten van oorlogsvoering – een ontwikkeling die de remmingsdrempel voor oorlog gevaarlijk kan verlagen. Niettemin zijn alle partijen die de NAVO steunen, behalve LINKS, voorstander van deze nieuwe NAVO-faciliteit in het Ruhrgebied. Door Bernhard Trautvetter.
Er bestaat een brandgevaarlijke wanverhouding tussen het gevaar van oorlog en de publieke perceptie ervan – de verantwoordelijken in de mainstream media en in de leidende partijen dragen daartoe bij: Ze maken de kwestie onbelangrijk. En wanneer de NAVO of de Bundeswehr in het discours worden gebracht, is dat als het tegendeel van wat het is: het wordt verkocht als een waarborg voor vrede. Intussen creëren het leger en zijn lobby steeds explosievere feiten – nu ook in het Ruhrgebied, waar de terugtrekking van grote ondernemingen de wens van het leger aanwakkert om braakliggende terreinen te bezetten.

Neemt het NAVO cyberagentschap zijn intrek in de Opel-fabriek in Bochum?

” Lees verder

%d bloggers liken dit: