Deze week met Mary + Polly: ‘Dit verscheurt je hart’ + meer

deze-week-met-mary-+-polly:-‘dit-verscheurt-je-hart’-+-meer

13-10-21 05: 46: 00,

In “This Week” met Mary Holland, voorzitter van Children’s Health Defense, en Polly Tommey, coproducent van “Vaxxed”, bespreken Mary en Polly het laatste nieuws over COVID-vaccins.

The Defender ondervindt censuur op veel sociale kanalen. Zorg ervoor dat u op de hoogte blijft van het nieuws dat er toe doet door u te abonneren op ons topnieuws van de dag. Het is gratis.

Deze week, Mary Holland Children’s Health Defense (CHD) president, en Polly Tommey, co-producer van “Vaxxed,” behandelen de laatste COVID headlines, inclusief nieuws van vaccin expert John Campbell, Ph.D. die vertelt dat wanneer COVID vaccins verkeerd worden geïnjecteerd in een bloedvat, in plaats van een spier, dit kan leiden tot ernstige hartproblemen.

Mary en Polly bespreken ook de laatste gegevens van het Vaccine Adverse Event Reporting System, die een totaal van 778,685 meldingen van ongewenste voorvallen uit alle leeftijdsgroepen na COVID vaccins bevatten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: