DOOD SCHOT

dood-schot

13-10-21 07: 55: 00,

22 maanden in COVID, hebben we alle informatie die nodig is om een duidelijk beeld te schetsen van wat er aan de hand is.

We weten dat Anthony Fauci, die dit allemaal eerder heeft gedaan in de 1980s, met HIV, AZT en AIDS illegaal samenwerkte met de communistische Chinezen, via de NIH om een zeer besmettelijk vleermuis coronavirus te creëren in Wuhan, China.

We weten dat de PCR-test werd gebruikt om een vloedgolf van valse positieven te creëren om de noodvaccinvergunning van de FDA te legitimeren.

We weten dat de COVID “vaccins” geen vaccins zijn, maar eerder, zeer controversiële mRNA technologie die jammerlijk faalde bij de dierproeven; een soort gentherapie waarvoor verschillende topwetenschappers waarschuwen dat het je zal doden, als je niet kunt voorkomen dat het zich door het lichaam verspreidt, wat precies is wat het aan het doen is.

We weten dat het niet uitmaakt hoe dodelijk deze experimentele shots zijn,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: