Eerste Amendement Rechtszaak: Student geschorst door Anti-Defamation League over Joodse grap vecht voor zijn vrije meningsuiting, door Eric Striker

eerste-amendement-rechtszaak:-student-geschorst-door-anti-defamation-league-over-joodse-grap-vecht-voor-zijn-vrije-meningsuiting,-door-eric-striker

13-10-21 04: 00: 00,

Een voormalige middelbare scholier uit Colorado voert een voortdurend gevecht met de Amerikaanse regering en het georganiseerde Jodendom in de rechtszaal.

In wat de eerste echte test is van de uitspraak van het Hooggerechtshof in het voorjaar in B.L. v. Mahanoy, die verklaarde dat openbare scholieren het Eerste Amendement rechten hebben als ze buiten de campus zijn, is een persoon geïdentificeerd als C.G. in beroep tegen de verwerping van zijn rechtszaak tegen zijn schorsing van Cherry Creek High School wegens een grap die hij maakte over Joodse mensen.

Volgens de feiten in de zaak ging C.G. naar een kringloopwinkel op een avond in 2019. Terwijl hij militaire petten uit de Tweede Wereldoorlog aan het passen was, schreef hij op Snapchat “Ik en de jongens zijn van plan de Joden uit te roeien.â De post was buiten het schoolterrein gemaakt.

Een Joodse student zag de post en liet zijn ouders aangifte doen bij de politie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: