“Er is iets vreemds aan de hand met de ontvangers van vaccins. Wat dat precies is, zal alleen de tijd leren”

“er-is-iets-vreemds-aan-de-hand-met-de-ontvangers-van-vaccins.-wat-dat-precies-is,-zal-alleen-de-tijd-leren”

13-10-21 05:01:00,

Rode bloedcellen worden positief geladen – Dr. Bärbel Ghitalla, een Duitse arts, ontdekte verontrustende anomalieën in bloed van geïmmuniseerde personen. Haar gedetailleerde analyse van talrijke stalen leverde steeds dezelfde bizarre resultaten op: rode bloedcellen in de ingeënte veranderden in een positieve lading, schrijft Weaver.

5 manieren waarop COVID-19 vaccins mensen lichamelijk veranderen

Gezonde erytrocyten bezitten van nature een negatieve stroom, waardoor ze elkaar kunnen afstoten. Een inversie daarentegen veroorzaakt celstapeling of rouleaux-formaties.  Dergelijke kenmerken worden typisch gezien bij kankers. Verdere studies onthulden de aanwezigheid van metalen lichtbrekende spiraalvormige objecten. Ghitalla en andere medici constateerden ernstige schade aan de bloedlichaampjes. Het onthult gevaarlijke trombotische activiteit die duidt op een essentiële verstopping van de slagader. De gealarmeerde arts verklaarde: “Zoiets heb ik nog nooit gezien. Ik ben bang voor mijn gevaccineerde patiënten.”

Misvormde bloedcellen

Philippe van Welbergen is een in het Verenigd Koninkrijk gevestigde arts met meer dan 40 jaar ervaring. Van zijn geïnjecteerde cliënten werden buisjes bloed afgenomen en microscopisch onderzocht. Een catastrofaal verschil werd duidelijk bij vergelijking van hun buisjes met die van de ongevaccineerden. Voorheen ronde cellen waren gemuteerd in grillige en misvormde vormen. Er was zo veel aggregatie dat een kern niet langer kon worden onderscheiden. Mysterieuze buisvormige structuren waren te zien bij sterkere vergroting. Interessant is dat deze bevindingen stroken met gegevens die zijn verkregen door Spaanse onderzoekers van La Quinta Columna en een Argentijns flebotomie-team. Ondanks het feit dat men heeft geprobeerd hem om te kopen met financiële prikkels, weigert Dr. van Welbergen de prik aan patiënten aan te bieden. Volgens de traumachirurg zou dit in strijd zijn met zijn eed van Hippocrates: “Op de eerste plaats geen kwaad doen”.

HIV-positief testen

In december 2020 werd Australië gedwongen de distributie van vaccins stop te zetten nadat verschillende vrijwilligers HIV-positief waren getest. Vertegenwoordigers verzekerden het grote publiek onmiddellijk dat het slechts toeval was. Dr. Francis Boyle, de opsteller van de Biological Weapons Act, beweert echter dat aan deze “Frankenshots” opzettelijk genetisch gemodificeerde virussen worden toegevoegd. COVID profiteur Anthony Fauci heeft een lange en corrupte geschiedenis betreffende AIDS. Hij werd in 1984 benoemd tot directeur van het National Institute of Allergy and Infectious Diseases. In datzelfde jaar werd HIV ‘ontdekt’ door Robert Gallo. Fauci promootte willens en wetens het dodelijke middel AZT bij kwetsbare gemeenschappen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: