Frankrijk: wetsontwerp over algemene vaccinatieplicht Covid 19

12-10-21 10: 04: 00,

Frankrijk: wetsontwerp betreffende de universele vaccinatie tegen Covid 19

Gepubliceerd op 13. Oktober 2021 door KD.

De commissie sociale zaken van de Franse Senaat heeft een wetsvoorstel ingediend dat de “vaccinatie” van Covid 19 vanaf 1 januari voor alle Franse burgers verplicht zou stellen 2022, zoals The Exposé op 7 september meldde 2021 . In het ergste geval zou Frankrijk hierdoor het eerste land ter wereld worden dat “vaccinatie” voor alle burgers verplicht stelt.

Het voorgestelde vaccinatiemandaat werd op 4 oktober ingediend door senator Bernard Jomier, The Exposé toegevoegd. Jomier is onder meer ondervoorzitter van de Commissie sociale zaken en lid van het Parlementair Bureau voor de evaluatie van wetenschappelijke en technologische beslissingen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: