Fundstück: Drs. Thomas Cowan en Andrew Kaufman geïnterviewd door Mike Adams (engels)

fundstuck:-drs.-thomas-cowan-en-andrew-kaufman-geinterviewd-door-mike-adams-(engels)

13-10-21 08: 02: 00,

13. Oktober 2021 – 87 Gesprekken

Nieuwsgierigheid komt altijd op de eerste plaats bij een probleem dat opgelost wil worden. – Galileo Galilei

Inleidende opmerking http://www.konjunktion.info: Voor velen – waaronder interviewer Mike Adams en mijzelf – is de fundamentele vraag naar het “bestaan van virussen” een ongrijpbaar of school-, mainstream- of universitair “feit”. Naast de Duitse Dr. Lanka, wordt vooral Dr. Kaufman beschouwd als één van diegenen die de “virus theorie” als gewoon fout beschouwen. Het volgende interview, dat in het Engels werd afgenomen, gaat niet alleen levendig in op de vragen naar het “virale bestaan”, wat dan de oorzaak is van ziekten die volgens de leer door een “virus” worden veroorzaakt of wat dit alles met de pest te maken heeft, maar laat je ook – vanuit mijn standpunt – achter met veel nieuwe inzichten, maar ook nieuwe vragen.

Since I know,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: