Geënsceneerde economische chaos, “Valse tekorten”

geensceneerde-economische-chaos,-“valse-tekorten”

13-10-21 12: 34: 00, Geënsceneerde economische chaos, “Valse tekorten” Klokkenluider: Havenarbeider van Los Angeles zegt dat tekorten nep zijn!

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

De wereldeconomie is in crisis. De Lockdown heeft een proces van wereldwijde economische destabilisatie op gang gebracht dat rechtstreeks van invloed is op de relaties tussen “vraag” en “aanbod”. Het is de ernstigste economische crisis in de wereldgeschiedenis, die tegelijkertijd meer dan een 150 land treft.

Wereldwijd staan grote sectoren van industrie, landbouw en stedelijke dienstverlening stil. Het in maart ingezette lockdown-beleid 2020 heeft geleid tot faillissementen en werkloosheid, die op hun beurt hebben bijgedragen tot een proces van onttrekking van menselijke hulpbronnen (arbeid) en productieve activa aan het economisch landschap.

” Lees verder