Geselecteerde artikelen: “De PCR-RT is een proces. Het vertelt je niet dat je ziek bent”

geselecteerde-artikelen:-“de-pcr-rt-is-een-proces.-het-vertelt-je-niet-dat-je-ziek-bent”

13-10-21 03: 53: 00,

Video: “De PCR-RT is een proces. Het vertelt je niet dat je ziek bent”: Wijlen Dr. Kary Mullis, Nobelprijswinnaar en uitvinder van de PCR-RT

Door Kary B. Mullis, oktober 12, 2021

Nobelprijswinnaar Kary B. Mullis was de uitvinder van de polymerasekettingreactietechniek. Dr. Kary B. Mullis, die op 7 augustus 2019 op de leeftijd van 74 overleed, verklaarde nadrukkelijk dat geen enkele infectie of ziekte nauwkeurig kan worden gediagnosticeerd met de PCR-RT.

Prijzen exploderen in de gasstrijd

Door Manlio Dinucci, oktober 12, 2021

De gasprijsexplosie treft Europa op het kritieke moment van economisch herstel na de desastreuze gevolgen van de 2020 lockdowns. De verklaring, die beweert dat het te wijten is aan de groei van de vraag en de daling van het aanbod,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: