Giorgio Agamben: “Groen Paspoort” creëert tweederangs burgers zoals niet-Ariërs dat ooit deden

12-10-21 10: 36: 00,

Gepubliceerd op 13. Oktober 2021 door KD.

Op 7 oktober 2021 hield de Italiaanse filosoof Giorgio Agamben een online toespraak voor de Italiaanse Senaat. De aanleiding was de aanstaande stemming in het parlement over de omzetting van het decreet over het “groene paspoort” in een wet.

In de eerste plaats vestigde Agamben de aandacht van de parlementariërs op een duidelijke tegenstrijdigheid in het decreet in kwestie. Dankzij een eerder decreet had de regering zich al vrijgesteld van elke aansprakelijkheid voor de door het vaccin veroorzaakte schade, aldus Agamben. Hoe ernstig deze schade zou kunnen zijn, blijkt uit het feit dat in artikel 3 van hetzelfde decreet uitdrukkelijk wordt verwezen naar de artikelen 589 en 590 van het wetboek van strafrecht,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: