Lockdowns en Vaccin Mandaten: Tirannen van de “Nanny State”. Wanneer de regering denkt dat zij het het beste weet

lockdowns-en-vaccin-mandaten:-tirannen-van-de-“nanny-state”.-wanneer-de-regering-denkt-dat-zij-het-het-beste-weet

13-10-21 02: 55: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het vervolgkeuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

“Of het masker nu het etiket fascisme, democratie of dictatuur van het proletariaat draagt, onze grote tegenstander blijft het apparaat – de bureaucratie, de politie, het leger. Niet het apparaat dat tegenover ons staat over de grens van de gevechtslinies, dat niet zozeer onze vijand is als wel de vijand van onze broeders, maar het apparaat dat zichzelf onze beschermer noemt en ons tot zijn slaven maakt.

Ongeacht de omstandigheden, het ergste verraad zal altijd zijn onszelf ondergeschikt te maken aan dit apparaat en in zijn dienst alle menselijke waarden in onszelf en in anderen met voeten te treden.”-Simone Weil, Frans filosofe en politiek activiste

We werken vandaag onder het gewicht van ontelbare tirannieën,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: