Oeigoers Tribunaal: US Lawfare op zijn laagst

oeigoers-tribunaal:-us-lawfare-op-zijn-laagst

13-10-21 02: 26: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze homepage te activeren (Desktopversie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Het zogenaamde “Oeigoertribunaal” wordt in de westerse media gepromoot als een “onafhankelijk” tribunaal. AP beweert dat het probeert bewijsmateriaal te leveren dat “internationale actie zal dwingen om de groeiende bezorgdheid over vermeende misstanden in Xinjiang aan te pakken.”

Het tribunaal – dat geen rechtsgrondslag of handhavingsmechanisme heeft – zal duidelijk worden gebruikt om de roep om een boycot van de 2022 Olympische Winterspelen in Beijing kracht bij te zetten en kan dienen om landen over de hele wereld onder druk te zetten om de banden met China aan te halen en de VS te helpen bij het opleggen van extra sancties en boycots.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: