Ook uitvinder mRNA technologie in Covid vaccins maakt openlijk vergelijking met de Holocaust

ook-uitvinder-mrna-technologie-in-covid-vaccins-maakt-openlijk-vergelijking-met-de-holocaust

13-10-21 06:03:58,

‘Al die grote jongens zoals Bill Gates hebben het over bevolkingscontrole en zelfs bevolkingsreductie. Ze willen naar een wereldbevolking van 800 miljoen mensen. Gebeurt dat met deze vaccins? Ik hoop van niet, maar kan niet zeggen dat het niet mogelijk is.’

—————————————————————————————————————————————–

‘Het idee dat als je iedereen gevaccineerd hebt je de verspreiding van het virus stopt is totaal fout, een complete leugen’ – ‘Dit is net als wat er tijdens WO-2 met de Joden werd gedaan: mensen onder het mom van het ‘algemene belang’ onderwerpen aan afschuwelijke experimenten’ –  ‘Corona steun 2020 nu chantagemiddel om bij bedrijven vaccinaties af te dwingen’

—————————————————————————————————————————————–

Dr. Robert Malone, erkend mede-uitvinder van het toepassen van mRNA technologie in vaccins, veegt compleet de vloer aan met het alom gevoerde beleid om de hele bevolking te injecteren door het stapsgewijs uitsluiten van de samenleving van iedereen die weigert. ‘Het idee dat als je iedereen gevaccineerd hebt je de verspreiding van een virus stopt is totaal fout, een complete leugen.’ Tevens maakt ook deze topwetenschapper de ‘verboden’ vergelijking met de Tweede Wereldoorlog: ‘Joden en andere etnische groepen werden onderworpen aan afschuwelijke medische experimenten. En dat rechtvaardigden ze door te zeggen dat het voor het ‘algemene belang’ was.’

Na WO-2 en de Holocaust werd in het Westen ‘dat nooit meer’ besloten, zo vervolgt Malone . ‘Maar van tijd tot tijd lijken we dat te vergeten. Een voorbeeld is Tuskegee (geheime medische experimenten met zwarte Amerikanen), en eerlijk gezegd is dit (de Covid injecties) een ander voorbeeld.’

Daarbij maken de Westerse politici en media gebruik van regelrechte leugens, zoals de wetenschappelijke onzin dat als je iedereen vaccineert, je de verspreiding van een luchtwegvirus kunt stoppen. Bovendien zijn volgens hem juist de gevaccineerden de ‘super-spreaders’* waar vanaf het begin van de pandemie voor werd gewaarschuwd – een wetenschappelijk bewezen feit dat door de politiek 180 graden wordt omgedraaid door de ongevaccineerden de toegang tot delen van de samenleving te ontzeggen.

(* Maar waarvan, nu Covid-19 tot de start van de ‘vaccinaties’ niets anders dan een omgelabelde milde seizoensgriep is gebleken? – X.)

‘Paternalistisch autoritarisme’

‘Als de overheid niet bekend maakt wat de (vaccinatie) risico’s zijn,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: