Percentage gevaccineerde Corona-patiënten in Duitse intensivecareafdelingen gestegen

12-10-21 10: 38: 00,

Het aantal ligt waarschijnlijk nog hoger, aangezien de vaccinatiestatus niet serieus wordt verzameld of gerapporteerd.

Gepubliceerd op 13. Oktober 2021 door Red.

Volgens berichten in de media is het percentage gevaccineerde Coronapatiënten op intensivecareafdelingen gestegen. Zoals de kranten van de Funke-mediagroep (edities van dinsdag) en inmiddels ook de FAZ melden, waren van de 1186 Coronapatiënten die van half augustus tot begin september in Duitsland “intensieve medische verzorging” moesten ondergaan, 119 tegen het virus ingeënt.

Dit komt overeen met een percentage van ongeveer tien procent. In de periode van begin februari tot begin september bedroeg het percentage gevaccineerde Coronapatiënten op Duitse intensivecareafdelingen 1,84 procent (210 van 11’419 gevallen).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: