Southwest Airlines stort in – Een blik op de toekomst en hoop

southwest-airlines-stort-in-–-een-blik-op-de-toekomst-en-hoop

13-10-21 01: 14: 00,

Alle Global Research artikelen kunnen worden gelezen in 51 talen door het activeren van de “Translate Website” drop down menu op de bovenste banner van onze homepage (Desktop versie).

Bezoek en volg ons op Instagram op @crg_globalresearch.

Joe Biden’s federale vaccin mandaat is tandeloos. Hij kan het niet laten werken. Hij kan het niet afdwingen, en dus heeft de federale regering geprobeerd een nationaal vaccinatie-mandaat ‘achter de deur’ te krijgen door bedrijven te dwingen hun vuile werk op te knappen. Misschien kunnen de federalen je niet echt verplichten de prik te nemen, maar als ze kunnen voorkomen dat je zonder vaccin je brood verdient, kunnen ze hetzelfde doel bereiken.

Het lijkt eenvoudig genoeg en vreemd genoeg passend bij een regering die steeds minder te onderscheiden is van gigantische multinationale ondernemingen, Big Tech, en de oligarchen die de hele onderneming leiden.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: