“Tages-Anzeiger” schrikt bevolking af met absurde cijferconstructies

“tages-anzeiger”-schrikt-bevolking-af-met-absurde-cijferconstructies

12-10-21 10: 35: 00,

Naar verluidt zijn in het najaar 2020 meer mensen aan Covid-19 overleden dan tijdens de gehele “pandemie”.

Gepubliceerd op 13. Oktober 2021 door StS.

De zondageditie van de Tages-Anzeiger (TA), gepubliceerd op 10. Oktober een opinieartikel met de titel: “Genoeg is genoeg met het egoïsme”, geschreven door hoofdredacteur Arthur Rutishauser. Bij zijn artikel voegde hij een tabel met sterftecijfers, waarin met name de noodzaak van genvaccinaties wordt benadrukt. Het wordt verondersteld de sterfte in de herfst 2018 te vergelijken met de sterfte van Covid 19 lijders in de herfst 2020 en zou afkomstig zijn van de Universiteit van Zürich. De TA vermeldt niet de oorspronkelijke bron van de gegevens.

Het enorme verschil in omvang (factor 7 tot 12) in vergelijking met 2018 is zeer opzienbarend.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: