Telecomindustrie waarschuwt zelf voor gezondheidsgevaren

telecomindustrie-waarschuwt-zelf-voor-gezondheidsgevaren

12-10-21 11:55:00,

In tegenstelling tot wat onze Nederlandse overheid verkondigt, waarschuwt de telecomindustrie zelf wél voor gezondheidsgevaren van het draadloos gebruik en alle techniek hiervoor nodig. In vrijwel alle telecom jaarverslagen staan waarschuwingen voor de aandeelhouders (niet voor de gebruiker dus) dat men in de toekomst rekening moet houden met claims als gevolg van schade aan de gezondheid door het draadloos gebruik. Want mocht er een link tussen draadloos gebruik en gezondheidsschade in de toekomst hard worden gemaakt, dan kan dit leiden tot schadeclaims van slachtoffers aan providers, zo wordt er gewaarschuwd. Een mogelijke link tussen draadloze producten en het ontstaan van gezondheidsschade, wordt door de telecom zelf dus niet uitgesloten! Ze waarschuwen de aandeelhouders om hier rekening mee te houden, dus hoe is het spreekwoord ook alweer: waar rook is, is vuur!

Ooit wordt het duidelijk…
De telecomindustrie gaat er dus wel terdege van uit dat het de mens ooit duidelijk zal worden dat de kunstmatige elektromagnetische velden van alle draadloze toepassingen de flora, fauna en mensen, schade zal aanbrengen. Waarom begrijpt de regering dit niet?

Telecomindustrie waarschuwt voor gezondheidsgevaren
Want waar onze overheid niet waarschuwt, waarschuwen de telecomproviders wel voor gezondheidsgevaren. In vrijwel alle telecom-jaarverslagen is de waarschuwing voor de aandeelhouders te lezen, dat ze in de toekomst rekening moeten houden met claims als gevolg van schade aan de gezondheid.

América Móvil
In het jaarverslag van de mobile provider América Móvil, de grootse provider in Zuid-Amerika staat te lezen dat: “er wordt beweerd dat draagbare communicatieapparatuur gezondheidsrisico’s met zich meebrengt, waaronder kanker, als gevolg van radiofrequentie-emissies van deze apparaten”.

GCI Communication Corp
In het jaarverslag van GCI, een telecommunicatie bedrijf in Alaska, staat: “We kunnen er niet zeker van zijn dat toekomstige studies, ongeacht hun betrouwbaarheid, geen verband zullen leggen tussen elektromagnetische velden en hun nadelige gezondheidseffecten.”

Vodafone
Vodafone schrijft over elektromagnetische straling dat deze “gezien kan worden als een gezondheidsrisico”.

T-Mobile
En het schrijven van T-mobile: “Ons bedrijf zou kunnen worden aangetast door de bevindingen van productaansprakelijkheid voor risico’s van de gezondheid/veiligheid van draadloze apparaten. Beschuldigingen kunnen worden geuit dat het gebruik van draadloze telefoons en transmissie-apparatuur, zoals zendmasten kunnen worden gekoppeld aan verschillende gezondheidsproblemen met inbegrip van kanker en hersentumoren.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: